Ne demek?

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun üzere duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda koca ve zerrinnın sel olduğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya etki eden dü renk olacaktır.

Tabii renkler dediğimiz vakit akla ilk gelenler arasında ahşap, taş ve tarla tonları mevzi kızılır. Antrasit ile yan yana kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler aşiyan ciğeri aydınlatma sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu biçim armatürler antrasit rengin koyu ve ensesi kalın tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Okşayıcı ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Sadelik ve şıklığın dengesini hazırlamak için mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Ancak çizgilere ehil minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın esas estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Evinizde doğal bir el yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri katiyen kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol gibi mobilyalar yardımıyla kalın bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kabilinden detaylarda tercih edebilirsiniz.

Gri koltuklu aile dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse kayranı soluk alabilir kılmak namına fosforlu detaylardan dayak alabilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına doğru bir kapağı hardal zerrinsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faziletli amma aynı zamanda dingin ve içi geniş bir mutfak dekorasyonuna antrasit gri boya ehil olabilirsiniz. 

Hayat alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri arasında konum yer koridorlar lüp atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Odanın daha emeksiz aydınlanmasını esenlar. Daha aydınlık bir dünya oluşmasını katkısızladığı antrasit duvar boyas sinein odadaki sair göstermelik ürünlerin henüz belirgin olmasını katkısızlar.

Gri renk duvar boyası, başka renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak kucakin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Antrasit renk nesil dekorasyonunda modern ve yepelek bir dokunuşla asaleti bir antrasit renk tonları araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara çabucak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde dar dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Yoğun antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına harika bir harmoni sağlar. Koltuklar ile masalar veya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar sade ve ak pak çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir hava yuvarı katar.

Report this wiki page